Hvor Mange Spiderman Film Er Der

Pixabay, un-perfekt

Der er snart blevet lavet en hel del  film i løbet af årerne af den berømte tegneserie figur Spiderman, de første 3 film er med Tobey Maguire i hovedrollen som Spider-Man og Kirsten Dunst som spiller Mary Jane. Spider-Man 1 udkom i 2002, 2'eren udkom i 2004 og 3'eren kom 3 år senere i 2007. Filmene havde stor succes og begge hovedrolleindehavere fik for alvor sat deres navn fast i Hollywood.

I 2012 blev der lavet endnu en Spider-Man film, denne gang med Andrew Garfield i hovedrollen som Spider-Man. Filmen hedder The Amazing Spider-man, den fik også stor succes ligesom sine gengangere. Produktionen valgte at lave en efterfølger i 2014 med de samme skuespillere, men desværre havde The Amazing Spider-Man 2 ikke samme store succes, så de valgte at droppe 3'eren. 

3 år senere, blev der endnu engang lavet en ny Spider-Man film, denne gang med Tom Holland i hovedrollen som Spider-Man. Tom Holland var på daværende tidspunkt meget ny i skuespiller faget, men han blev hurtig en favorit i blandt alle Spider-Man fans og derfor er det også blevet til en efterfølger med Holland i hovedrollen. Filmen udkom i 2019 og hedder Spider-Man Far From Home.

I 2018 blev der også lavet en Spider-Man i en animeret udgave, som hedder Spider-Man Into the Spider-Verse. 

Det vil sige, at der i alt er lavet 6 Spiderman film.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde dette indlæg. Her kan du eksempelvis købe perleøreringe og meget meget andet. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.