Hvor Mange Hunger Games Film Er Der

0fjd125gk87 by Pixabay

The Hunger Games er nogle fantastiske film, hvor der er lavet 4 i alt.

Den første udkom i 2012 og hedder bare ”The Hunger Games”. Landet Panem, er inddelt i 12 distrikter, som alle styres af det mægtige Capitol. Hvert år skal hvert distrikt finde to repræsentanter til at deltage i det landsdækkende reality-show, Dødsspillet, en kunstigt skabt arena, hvor 24 deltagere tvinges til at kæmpe mod hinanden, indtil kun én overlevende står tilbage. Da den 16-årige Katniss' lillesøster tilfældigt udvælges som deltager, melder Katniss sig frivilligt og tager hendes plads. Katniss viser sig hurtigt at være en stærk spiller, som de andre deltagerne gerne vil skille sig af med.

Året efter udkom The Hunger Games: Catching Fire. Katniss og Peeta fra Distrikt 12 er vendt hjem efter at have vundet det 74. årlige dødsspil. Men de to vindere må hurtigt forlade deres familier for at tage på en sejrstur gennem Panem og promovere det makabre realityprogram, hvor børn tvinges til at kæmpe for livet. Katniss er blevet et kæmpe idol for alle de svage i landet, fordi hun er stærk og ikke bange for at sige fra. Dette er kommet i regentens søgelys og han bryder sig bestemt ikke om den opmærksomhed som Katniss får.

I 2014 udkom 3’eren som hedder The Hunger Games: Mockingjay part 1. Katniss Everdeen er tilbage som frihedskæmperen og befinder sig nu ufriviligt i det krigshærgede Distrikt 13. Hurtigt indser hun, at modstandsfolket har udvalgt hende som lederen i kampen for Panems overlevelse. Peeta får sværere og sværere ved at skjule hans følelser for Katniss.

Den fjerde og sidste film The Hunger Games: Mockingjay - part 2 udkom i 2015. Ufrivilligt holdes Katniss fanget i Distrikt 13, og eftersom Peeta er blevet hjernevasket til at udslette hende, er hævnen på Præsident Snow større end nogensinde. Katniss begiver sig ud på en farefuld rejse, for at slå den onde regent Snow ihjel.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne tekst. Hvor du finder et stort sortiment med perleøreringe. Derfor er denne tekst ikke upartisk.