Hvor Mange Anja Og Viktor Film Er Der

Billede af StockSnap fra Pixabay

Anja og Viktor filmene eller Kærlighed ved første hik som den første film hed, er det nok de færreste som ikke har set, da den nærmest er blevet en klassiker som alle har haft på VHS bånd.

Filmen blev så populær at der blev lavet 4 film efterfølgende, så der er lavet 5 film i alt om kærlighedskomedien.

  1. Den første film ”Kærlighed ved første hik” udkom i 1999 med Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke i hovedrollerne som Viktor og Anja. Filmen tager udgangspunkt i Viktor som går i 1.g som bliver forelsket i Anja fra 3.g men vejen til Anjas hjerte er langt fra enkel. Anja er nemlig kærester med Peter som spilles af Joachim Knop, som både går i samme klasse, en fed bil og bankkonto.
  2. Den næste film ”Anja og Viktor – Kærlighed ved første hik 2” udkom i 2001. Anja har fået lejlighed inde i byen med hendes bedste veninde Gitte som spilles af nu afdøde Mira Wanting, noget som Viktor bestemt ikke bifalder da Peter bor i samme lejlighedskompleks. Viktor føler Anja er blevet alt for voksen og han frygter at deres forhold vil gå i stykker.
  3. Den tredje film ”Anja efter Viktor udkom i 2003. Der er kommet knas i forholdet og Anja har droppet Viktor, men hun fortryder hurtigt da hun ser hvor hurtigt Viktor er kommet videre, han har nemlig fået en ny kæreste.
  4. Den fjerde film ”Anja og Viktor – Brændende kærlighed udkom i 2007. Nu venter Anja og Viktor deres første barn, samtidig med at Anja kæmper for at få større anerkendelse fra hendes arbejdsplads men Viktor lover han nok skal klare barslen, på trods af han nu er blevet brandmand.
  5. Den femte og sidste film ”Anja og Viktor – I medgang og modgang” udkom i 2008. Anja og Viktor og deres lille pige står til at blive smidt på gaden, så de prøver ihærdigt at skaffe nogle penge så de kan købe en lejlighed. Viktor prøver desperat også at overbevise Anja om at de skal giftes.

Hvis man ikke har fået set alle filmene endnu, så er de et rigtig godt bud på en hyggelig filmaften med hele familien.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne tekst. Der kan du blandt andet bestille: Smykker. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.